top of page
Image by Jon Flobrant

IT-tekniker

Svea Partners AB / Stockholm

Just nu söker vi på Svea Partners dig som vill arbeta i vårt inspirerande team som hanterar företagets IT-infrastruktur. Du erbjuds en utvecklande roll i en organisation med stort engagemang och arbetsglädje. Vill du ha ett omväxlande, varierande och vill utvecklas som person i ditt yrkesliv, i så fall vill vi komma i kontakt med dig.


Vilka är vi?
Svea Partners investerar i långsiktiga verksamheter inom hälso- och sjukvård, vård- och omsorg samt utbildning. Genom en aktiv äganderoll tillsammans med långsiktiga partners är målet att bli ledande inom respektive verksamhetsområde. Vi är ett snabbt växande bolag och finns idag i nyrenoverade lokaler i Kista.

Hur ser din arbetsdag ut?

I rollen som IT-tekniker kommer du få ta ett stort eget ansvar och vi ser att du trivs med att arbeta kundorienterat, som en del av teamet på kontoret i Kista Science Tower samt ute på fältet. Du är nyfiken på ny teknik, driven, prestigelös och har lätt att kommunicera med andra. Du kan arbeta självständigt och metodiskt likväl som i grupp.

Du kommer bland annat att jobba med:
 

First Line Tech Stöd

Ta emot hjälprop från personal ute i verksamheterna och hjälpa till att felsöka deras dator eller mjukvarurelaterade problem.

Asset Management

Hjälpa till att lägga upp beställningar på tekniska produkter efter verksamhetens behov. Felsöka problematisk utrustning och föreslå/undersöka möjliga reparationsmöjligheter. Återställa och förbereda utrustning till personal.
 

Stöd i Tech

Angera workshops, undersöka möjligheter för personal att effektivisera sitt arbeta  med existerande verktyg. Ge förslag på struktur och möjliga verktyg.

Arbetsmiljö:

 • Microsoft 365, främst molnbaserad miljö

 • Intune hantering för majoriteten av verksamheten

 • Infrastruktur under utveckling / i behov av förbättring

 • Personal på flera olika arbetsplatser i Stockholm och Göteborg.

Vi ser att du har:

Du har yrkes/högskoleutbildning eller minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT-området. Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom IT-infrastruktur och avancerad förståelse inom Microsoft och de produkter som ingår samt kunskap inom följande områden:

Minimum

 • Lång datorvana med Windows

 • Kunskap i Office programmen (Word/Excel/PowerPoint)

 • Sinne för felsökning av datorer (t.ex. grundläggande kunskap om datorkomponenter)

 • Redo att stödja kundkrets med extremt varierande datorförmåga.

 

Meriterande

 • Kunskap / erfarenhet av scripting (t.ex. Python, NodeJS, Powershell)

 • Utbildning eller cert i Office programmen eller andra Microsoft produkter

 • Kunskap / erfarenhet inom Microsoft Intune

 • Kunskap / erfarenhet inom Microsoft/Office 365

 • Datorvana med Mac, ChromeOS, Unix
   

Vem trivs här?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet ifrån liknande roller. Är du dessutom van att arbeta självständigt och ser ständiga förbättringar som en självklarhet kommer du att trivas här. Utöver din noggrannhet och analytiska förmåga värdesätter vi att du är en lagspelare som uppvisar en god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. Det är en självklarhet att du tycker det är roligt med kundkontakt och att du snabbt kan skapa dig en helhetsbild samtidigt som du har ett öga för detaljer.


Låter det intressant?
Vi arbetar med löpande urval. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person.
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta oss på, info@sveapartners.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2023-01-25

Kom och tänk om med oss.

Brinner du för välfärden, älskar du vår kultur och är redo att sätta igång och jobba? Då vill vi gärna träffa dig! Hittar du ingen tjänst som till 100 % matchar dina kunskaper? Presentera dig själv!

Befattning

Ekonomiansvarig

Avdelning

Ekonomi

IT

Plats

Kista, Stockholm

Kista, Stockholm

bottom of page