top of page
Image by Jon Flobrant

Student

Vi gillar att göra saker tillsammans med studenter och att få nya perspektiv, till exempel genom att praktikplatser eller examensjobb. Om du är nyfiken på oss redan innan du är färdig med din utbildning så är vi definitivt nyfikna på dig.

Livet på Svea.

Vi är ett team av missionsdrivna, resultatinriktade entreprenörer som kämpar för att förbättra välfärden varje dag. Det finns inga gränser, ingen politik, ingen hierarki.

On a Tablet

Är du student och vill träffa oss?

På den här sidan kan du läsa om olika sätt att utvecklas tillsammans med oss – genom praktikplats, sommarjobb eller examensjobb.

low-angle-womens-team-meeting.jpg

Praktikplats

Genom praktik får du möjlighet att kombinera teorin i din utbildning med praktiskt lärande. Hos Svea Partners får du jobba i toppmoderna lokaler i Kista Science Tower, där du får vara en del av en koncern där vi bryr oss om varandra, samhället och välfärden.

 

Under din praktikperiod får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Du knyter nya kontakter och vårt fokus är självklart att din tid hos oss ska bli så lärorik som möjligt.

 

Vem kan ansöka om praktik?


Vi erbjuder praktikplats till dig som studerar vid högskola och universitet. Du som går en yrkeshögskoleutbildning eller en teknisk gymnasieutbildning och har en del av utbildningen förlagd till en arbetsplats i form av lärande i arbetet (LIA) kan också få praktikplats hos oss. För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behövs också ett etablerat samarbete mellan Svea Partners och din skola. 

 

Hur ansöker jag?


Om du är intresserad av att genomföra din praktik på ett av Svea Partners företag, kontakta oss så kan vi ge dig mer information om möjligheten att praktisera hos oss. 

close-up-young-business-person-doing-internship.jpg

 Sommarjobba hos oss 

Genom att sommarjobba får du möjlighet att kombinera din teoretisk kunskap med praktisk yrkeserfarenhet. Hos Svea Partners får du inte bara jobba i toppmoderna lokaler men du blir del av en kocern där vi bryr oss om varandra och samhället.  

Under din sommarjobbsperiod får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Du knyter nya kontakter och vårt fokus är självklart att din tid hos oss ska bli så lärorik som möjligt. 

Vilka kan ansöka om sommarjobb?
Vi erbjuder främst sommarjobb inom vår IT & Marknadsavdelning.  

mid-shot-woman-talking-phone-table.jpg

Examensarbete

Vi erbjuder examensarbete till dig som studerar vid högskola och universitet. Du som går en teknisk yrkeshögskoleutbildning och istället ska skriva projektarbete kan också få möjlighet att göra det hos oss. Du som blir antagen till examesjobb hos oss blir det för att vi ser en stor potential i dig, och en möjlighet till en värdeskapande utveckling både för dig och för oss. 

Hur ansöker jag?

 Om du är  intresserad av att slutföra din praktik på Svea Partners , kontakta oss på info@student.se, så kan vi förse mer information om möjligheten att praktisera hos oss.

bottom of page