top of page
Image by Jon Flobrant

Copywriter/Kommunikatör

Svea Partners AB / Stockholm

Svea Partners AB, söker copywriter till huvudkontoret i Kista Siencetower, Stockholm

 

Till vårt koncernbolag Svea Partners söker vi copywriter för att stötta samtliga koncernbolag i kommunikationen.

 

Vi söker dig som vill ha en ny utmaning inom marknadsföring samt vill vara med och utveckla Svea Partners framåt.

 

Om dig:

 

Är du kreativ, kommunikativ och älskar att skriva så kan detta vara för dig. Trivs du att jobba självständigt och vill vara med på en spännande resa i ett bolag som växer, vänta inte med din ansökan.

 

Krav:

 

  • Högskoleutbildning inom kommunikation, eller motsvarande.

  • Erfarenhet av arbete med digitala kanaler och skriver och talar obehindrat på både engelska och svenska.

  • En genuin nyfikenhet, engagemang och ansvarskänsla.

  • Lyhördhet för målgrupper och användarbeteenden och håller dig uppdaterad om nyheter och trender inom ditt område.

  • En förmåga att anpassa tonläge och budskap till målgrupp och kanal - du är en effektiv och träffsäker skribent helt enkelt.

 

I rollen som copywriter kommer du att vara ansvarig för att producera olika typer av texter som kommer att användas i kommersiellt syfte till bland annat kundbrev, kunskapsartiklar, digitala kampanjer och lanseringar samt till vår hemsida.

Vad erbjuder vi dig?

 

Svea Partners erbjuder en konkurrenskraftig ersättning. Arbetsdator samt mobiltelefon. Du kommer få sitta i moderna lokaler där du finner dina kollegor som har en stor drivkraft att nå resultat och mål som kommer hjälpa och stötta dig. Dessutom omfattas du av kollektivavtalet där du även får friskvårdsbidrag.

 

Om Svea Partners

 

Grunden till Svea Partners inleddes genom etablering av Svea Boende år 2015. Därefter har ytterligare verksamheter etablerats. 2018 etablerades Svea Partners med syfte att starta och förvärva verksamheter som skapar samhällsnytta med affärsidén att respektive verksamhet skapar synergier i koncernens övriga verksamheter.

 

Din ansökan

 

Vi önskar att du mailar ditt CV till andrea.schwegman@sveawork.se, tjänsten avses tillsättas omgående och vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart du har möjlighet.
 

Publiceringsdatum
2023-02-01

Kom och tänk om med oss.

Brinner du för välfärden, älskar du vår kultur och är redo att sätta igång och jobba? Då vill vi gärna träffa dig! Hittar du ingen tjänst som till 100 % matchar dina kunskaper? Presentera dig själv!

Befattning

Ekonomiansvarig

Avdelning

Ekonomi

IT

Plats

Kista, Stockholm

Kista, Stockholm

bottom of page