top of page

Workshop! Nätverka, inspireras och inspirera!

Den 7 juni slår dörrarna upp till ett av Stockholms hetaste nätverkstillfällen! Jobbar du som arbetsgivare, utbildningsanordnare, jobb-coach, i förvaltning, ideell förening eller liknande: Ta chansen att träffa andra karriärdrivna inspiratörer på arbetsmarknaden under vår workshop. En fantastisk möjlighet att få nya kontakter, verktyg och insikter i dagens och framtidens arbetsmarknad.

Vi på Svea Partners bjuder in till workshop via vårt affärsområde Svea Education och tillsammans med Jobbentrén, Karriärkonsulten samt TalangAkademin. Medverkar gör även personer från Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknadsenheten.


Med intressanta talare, fikapauser och mingel blir 7 juni en lärorik och givande workshop som sår många frön i rabatten. Tillsammans skapar vi en inkluderande integration genom samverkan mellan arbete, praktik och utbildning.


Mål med workshopen är att:

  • Skapa en gemensam bild av behov, möjligheter och utmaningar för att kunna vägleda och stödja personer att komma in på arbetsmarknaden.

  • Ta fram idéer som ger unga människor attraktiva vägval och möjligheter att förverkliga sina "bästa drömmars längtan".

  • Skapa kontakter och samverkan mellan arbetsgivare och aktörer, som på olika sätt främjar och stärker människors möjligheter till jobb.

1-2 personer/organisation, därefter sker antagningarna i mån om plats. Sista anmälningsdatum är 3/6. Platserna tar slut snabbt så vänta inte med att paxa en!


Adress: Svea Education, Ekholmsvägen 38 12748 Skärholmen.

Datum: 7 juni 2023

Tid: 13.30-16.00Comments


bottom of page