top of page

Svea Gymnasium öppnar i Sollentuna.


Svea Gymnasium öppnar i Sollentuna.

Skolan formar Sveriges framtida innovatörer och entreprenörer


Svea Gymnasium grundades 2022 och är ett nystartat gymnasium i centrala Sollentuna med inriktning på talang, innovation, företagande samt entreprenörskap. Svea Gymnasium erbjuder programmen Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Sverige har ett rikt arv av entreprenörskap och innovation. Ju fler som vågar starta eget, desto större är chanserna att nästa stora affärsidé kläcks just i Sverige. Vi vill sporra fler att hitta sin egen unika talang, så att fler entreprenörsdrömmar väcks, snarare än släcks. Vårt uppdrag är att forma och vägleda framtidens unga talanger så att fler vågar och vill starta eget företag – direkt efter gymnasiet eller senare i livet.

Den nya skolan öppnar upp inom kort i fina lokaler nära grönområden Djupdalsvägen 10 i Sollentuna. Svea Gymnasium ingår i Svea Education AB, som tillsammans bildar en familj av högkvalitativa utbildningsverksamheter inom skola, ekonomi, språk, barn och fritid samt vård och omsorg. Svea Education är en del av koncernen Svea Partners AB: Together we build.

Comments


bottom of page